cv ketel storingen

[smartslider3 slider=6]

CV ketel Storing? Voor reparaties belt u: 020-2601919

snelle service, vakkundig en scherpe tarieven.

CV KETEL STORINGENCv storingen komen vaak erg ongelegen omdat een cv ketel voor warmte gebruikt wordt. Een koude douche en/of een koud huis is meestal een teken van problemen met uw cv ketel. Wij kunnen u snel helpen door het houden van een korte planning in onze storingsdienst, vaak nog dezelfde dag! Wij voeren reparaties uit aan alle cv ketels. Bel voor een afspraak 020-2601919

CV KETEL SPECIALISTENWij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van cv storingen. Doordat onze monteurs up-to-date worden gehouden van de nieuwe ontwikkelingen van diversen cv ketel fabrikanten, zijn wij altijd in staat het probleem op te lossen. Het voordeel van het werken met alle cv ketel merken is dat wij flexibeler zijn in onze reparaties jegens het opdoen van meer kennis.

CV KETEL STORING OORZAAK Cv storingen ontstaan door verschillende redenen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de cv ketel tot slecht aan toe onderhouden is, of dat er bijvoorbeeld bijgevuld moet worden. Een defecte cv ketel kan ontstaan door stroomstoringen en hierdoor kortsluiting veroorzaken.En zo kunnen we natuurlijk eindeloos doorgaan over de diversen cv ketel storingen.

OUD OF NIEUW? GEEN PROBLEEM!De technieken blijven zich vernieuwen en daar gaan wij zeker ook in mee. Toch vinden wij het ook belangrijk om niet de oudere toestellen achter te laten. Mocht u een wat ouder cv toestel hebben en werkt deze niet naar behoren dan helpen wij graag het oude beestje weer aan de gang. Of u nu een ouder cv ketel heeft of een nieuwer model, wij helpen u keurig en super snel!

HR OF VR KETEL?Tussen het verhelpen van een cv storing van een HR ketel of een VR ketel zit amper verschil en dit zijn dan ook reparaties waarbij wij u graag van dienst zijn.Wij kunnen uw cv ketel natuurlijk altijd blijven repareren indien er onderdelen beschikbaar zijn, maar geven u ook graag een eerlijk advies of het blijven repareren wel verstandig/gunstig is ten opzichte van het vervangen van de cv ketel.

co2 meting aniel
atag - kopie