Loodgieter

[smartslider3 slider=6]

Loodgieter Nodig? Bel 020-2601919

Loodgieter nodig? Bel Nu 020-2601919. Wij zijn werkzaam in Amsterdam en omstreken.Onze loodgieterswerkzaamheden variëren van reparaties tot grote installaties. Wij zijn gericht op de horeca, particulieren markt en V.V.E. organisaties. Door onze 24/7 service kunnen wij u altijd uit de brand helpen.
Let op! (zie tarieven) buiten kantooruren rekenen wij toeslagen.Voordeel: Install Care is een loodgietersbedrijf met een eigen vaste team, dus geen tussenpartij. Zo sluit uw service beter aan en zijn de kosten lager!

Loodgieter | Lekkages algemeen

Bij lekkages is het belangrijk om snel actie te nemen om zo eventuele schade te voorkomen. Onze monteurs staan dan ook voor u klaar om het probleem op te lossen. In 9 van de 10 gevallen is een Lekdetectie bureau dan niet nodig. Met onze loodgieters werkzaamheden kunnen we de lekkage direct oplossen en is er geen derde partij nodig.

Loodgieter | Lekkage waterleiding

Kenmerkend voor lekkages van waterleidingen is dat de lekkage niet ophoud met lekken. U kan dan het beste de hoofdkraan dicht draaien en bellen voor een afspraak 020-2601919Helpt dit niet? Draai dan eventuele hoofdkranen van bijvoorbeeld een stadsverwarming of een cv ketel dicht tot dat de loodgieter te plaatse is

Loodgieter | Lekkage afvoer riool

Mocht u een lekkage opmerken maar lekt deze met vlagen en dus niet aan een stuk door? Het probleem kan goed zitten in een defect van een afvoer. Merkt u lekkage na bijvoorbeeld het nemen van een douche, geef dit dan door bij het maken van een afspraak. Dit is zeer nuttige informatie voor ons. Ook kan stank een form van lekkage aan een afvoer betekenen.

IMG_0346

Wij voeren diversen loodgieterswerkzaamheden uit waarvan o.a.-Gaslekkage (liander)
-Lekkages door Riolering
-Lekkages door waterleidingen
-Lekkages door cv installaties
-sanitaire installaties
-sanitaire reparaties
-Badkamer renovaties
-leidingwerk voor keukens
cv werkzaamheden
-reparaties
-Gasinstallaties
-waterinstallaties
-riolering