Verwarming

[smartslider3 slider=6]

Geen warm water of verwarming? Bel 020-2601919

CV Ketel

Wij zijn niet fabrikant gebonden en repareren alle merken cv ketels.

Wij geloven dat wij u zo een eerlijk advies kunnen geven dat niet gebaseerd is op een partnerschap. Heeft u geen cv ketel en wilt u deze laten installeren, dat kan neem contact met ons op voor een afspraak.

Heeft u een cv ketel die aan vervanging toe is? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het verhelpen van storingen en installatiewerk voeren wij ook het onderhoud van cv ketels uit.

Zo heeft u alles onder één dak.

Geiser

Reparaties aan alle modellen geisers voeren wij uit. Heeft u geen warm water of brand de waakvlam slecht? Met het onderhoud van deze toestellen kom je vaak al een heel eind. Hiervoor kunt u bij ons terecht, dit kunnen wij tevens jaarlijks uitvoeren onder een onderhoudsabonnement. Het aanpassen van situaties of het vervangen van geisers doen wij ook. Let op, geisers gaan langzaam uit de markt en dan met name toestellen met een open verbranding. Heeft u daar vragen over neem dan gerust contact met ons op.

Gaskachel

Gaskachels sierhaarden ze zijn erg mooi en geven een knus gevoel. Ondanks dat deze toestellen minder zuinig zijn en de inovatie gezorgd heeft voor zuinigere mogelijkheden, zijn ze toch erg gewilt en dat snappen wij heel goed. Er zijn steeds minder installateurs die hier nog mee uit de weg kunnen, maar wij helpen u hier graag bij. Tevens kunnen wij deze ook onderhouden of vervangen als nodig.

Reparaties aan moederhaarden voeren wij ook uit.